Activistul Pavel Grigorciuc, cel care l-a lovit pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, rămâne în arest. Curtea de Apel a respins recursul avocaților care au contestat decizia de a-l cerceta în arest pentru 30 de zile.

Anterior, avocatul acestuia a declarat că fapta clientului său reprezintă o contravenție, și nu trebuie cercetată sub aspect penal. Totuși, el este de părere că procurorii intenționat l-au acuzat, la pachet, și pe avocatul Eduard Rudenco pentru a putea susține că este vorba de huliganism în grup. În replică, șeful procuraturii municipale a negat aceste acuzatii.

Activistul se află în arest în penitenciarul numărul 13. Pavel Grigorciuc a fost reținut în urma unei altercații cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Acesta riscă pana la 5 ani de pușcărie. În dosar figurează si avocatul Eduard Rudenco, cercetat penal pentru huliganism în grup.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!