/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Accident în satul Mereni. Un bărbat a decedat, alți doi pasageri au fost transportați la spital

missing
29 martie 2019, ora 14:36

Un bărbat de 41 de ani a decedat după ce automobilul în care se afla s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs aseară, 28 martie, în satul Mereni, Anenii Noi.

Potrivit Poliției, la volanul automobilul de model Hyundai Santa Fe se afla un bărbat în vârstă de 52 de ani.  În timp ce se deplasa pe porțiunea de drum între satul Mereni și satul Chirca raionul Anenii Noi, el nu s-a isprăvit cu ghidajul derapând de pe traseu. Prin urmare s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

Șoferul automobilului și un alt pasager în vârstă de 26 de ani au fost transportați la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal. Persoana vinovată de producerea accidentului va fi pedepsită conform legislației penale a RM. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram