Apar noi detalii despre explozia din cartierul Poșta Veche în care un bărbat și-a pierdut viața. Oamenii legii presupun că este vorba de o sinucidere. Din spusele vecinilor, soția bărbatul era plecată de câteva luni într-o țară străină. Momentul deflagrației a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizam că urmează detalii și imagini ce ar putea să vă afecteze emoțional.

Totul s-a întâmplat aici, în fața casei bărbatului. Deflagrația a fost atât de puternică încât și asfaltul a fost distrus. Acum acesta arată de parcă ar fi fost ciuruit de gloanțe”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

Momentul exploziei a fost surprins de o cameră de supraveghere de pe casa unui vecin. Din imagini se vede cum bărbatul a ieșit în fața locuinței, aparent liniștit, a stat locului câteva secunde, după care a urmat deflagrația. Imediat, bubuitura puternică i-a făcut pe vecini să iasă afară.

„Eu stăteam la televizor și mă uitam la televizor și când a făcut aici buh, drept la fereastră. Am trimis niște băieți să vadă ce-i acolo, vine vreo bombă”.

„Când am auzit că ea, răcnește vecina, răcnea așa de tare am crezut că e soțul ei ceva s-a întâmplat, și când mă uit Vitalie și deodată m-am dus acasă că m-am speriat așa de tare și m-am dus acasă. Nu știu, nu știu, eu sunt șocată de așa ceva”.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar a murit pe drum. Acesta avea 50 de ani, era căsătorit și avea doi copii adulți. Soția acestuia se află peste hotarele țării. Vecinii spun că acum câteva luni, ea a plecat la muncă în Israel. Versiunea preliminară a poliției este că victima și-ar fi pus capăt zilelor.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în capitală ar fi detonat o grenadă. În urma traumelor primite acesta a decedat în drum spre spital. Apelul la poliție a fost efectuat de un vecin. Versiunea preliminară este de suicid. Poliția anchetează cazul pentru stabilirea circumstanțelor, motivelor care au condus la acest gest, cât și proveniența grenadelor”, Svetlana Scripnic, ofițer de presă Poliția Capitalei.

De partea cealaltă, vecinii, care l-au cunoscut mai bine, spun că bărbatul era mereu bine dispus și nu cred că acesta și-ar fi pus capăt zilelor.

„Ieri dimineață chiar aici la drum el a venit aici și m-a cuprins așa. Eu zic că parcă era la sfârșit. – El a simțit că are nebuneala ceea și deatâta și te-a cuprins și sărutat.

„Nu era deprimat. El mereu era vesel. Mereu era vesel și sufletist. Nu este suicid. Dacă era suicid, nu avea să facă totul chiar aici”.

Cazul este investigat de către inspectoratul de poliție din sectorul Râșcani. Deocamdată, oamenii legii nu au stabilit modelul de grenadă și cum victima a făcut rost de ea.

Incidentul a avut loc aseară, către ora 19.00. Poliția presupune că este vorba de un suicid.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!