/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO (18+)/ Explozia de la Rîșcani, surprinsă de camerele de supraveghere. Cât de puternică a fost deflagrația care a ucis un om

missing
29 martie 2019, ora 09:59

Totul s-a întâmplat aici, în fața casei bărbatului. Deflagrația a fost atât de puternică încât și asfaltul a fost distrus. Acum acesta arată de parcă ar fi fost ciuruit de gloanțe”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

Momentul exploziei a fost surprins de o cameră de supraveghere de pe casa unui vecin. Din imagini se vede cum bărbatul a ieșit în fața locuinței, aparent liniștit, a stat locului câteva secunde, după care a urmat deflagrația. Imediat, bubuitura puternică i-a făcut pe vecini să iasă afară.

„Eu stăteam la televizor și mă uitam la televizor și când a făcut aici buh, drept la fereastră. Am trimis niște băieți să vadă ce-i acolo, vine vreo bombă”.

„Când am auzit că ea, răcnește vecina, răcnea așa de tare am crezut că e soțul ei ceva s-a întâmplat, și când mă uit Vitalie și deodată m-am dus acasă că m-am speriat așa de tare și m-am dus acasă. Nu știu, nu știu, eu sunt șocată de așa ceva”.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar a murit pe drum. Acesta avea 50 de ani, era căsătorit și avea doi copii adulți. Soția acestuia se află peste hotarele țării. Vecinii spun că acum câteva luni, ea a plecat la muncă în Israel. Versiunea preliminară a poliției este că victima și-ar fi pus capăt zilelor.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în capitală ar fi detonat o grenadă. În urma traumelor primite acesta a decedat în drum spre spital. Apelul la poliție a fost efectuat de un vecin. Versiunea preliminară este de suicid. Poliția anchetează cazul pentru stabilirea circumstanțelor, motivelor care au condus la acest gest, cât și proveniența grenadelor”, Svetlana Scripnic, ofițer de presă Poliția Capitalei.

De partea cealaltă, vecinii, care l-au cunoscut mai bine, spun că bărbatul era mereu bine dispus și nu cred că acesta și-ar fi pus capăt zilelor.

„Ieri dimineață chiar aici la drum el a venit aici și m-a cuprins așa. Eu zic că parcă era la sfârșit. – El a simțit că are nebuneala ceea și deatâta și te-a cuprins și sărutat.

„Nu era deprimat. El mereu era vesel. Mereu era vesel și sufletist. Nu este suicid. Dacă era suicid, nu avea să facă totul chiar aici”.

Cazul este investigat de către inspectoratul de poliție din sectorul Râșcani. Deocamdată, oamenii legii nu au stabilit modelul de grenadă și cum victima a făcut rost de ea.

Incidentul a avut loc aseară, către ora 19.00. Poliția presupune că este vorba de un suicid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram