Sergiu Litvinenco, secretarul fracțiunii parlamentare PAS Blocul ACUM, îi asigură pe deputații care vor veni mâine la discuții cu blocul ACUM că nu o să li se propună bani și nici dosare nu li se vor deschide. Așa, mai în glumă, mai în serios, Litvinenco i-a răspuns purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat (PDM), Vitalie Gamurari, care a spus că deputații din Blocul ACUM încearcă să-și corupă colegii din alte fracțiuni, invitându-i mâine la Parlament, la discuții.

„Purtătorul de cuvânt al PD-ului, Vitalie Gamurari, spune că invitația noastră este o modalitate de corupere și șantaj. Le promitem deputaților care vor veni la discuții sa nu le transferam bani pe card pentru prezență și, cu atât mai mult, că nu le vom deschide dosare”, a scris Litvinenco pe rețelele de socializare.

Președintele Igor Dodon a invitat liderii celor patru fracțiuni parlamentare: PSRM, PDM, ACUM Platforma DA și PAS Blocul ACUM pentru ziua de mâine, la ora 12, la Reședința de Stat, la o discuție comună despre crearea unei majorități parlamentare.

PSRM a anunțat încă la finele săptămânii trecute că va merge la aceste discuții; ACUM a spus că nu va merge și a invitat deputați din diverse partide la discuții, la Parlament, în fața presei; PDM, de asemenea, a spus că va merge la discuțiile cu președintele Igor Dodon și a dat asigurări că nimeni dintre deputații democrați nu va merge la discuții cu cei din Blocul ACUM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!