/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Deputat ACUM: „Le promitem deputaților care vor veni la discuții sa nu le transferam bani pe card și că nu le vom deschide dosare”

01 aprilie 2019, ora 21:04

Sergiu Litvinenco, secretarul fracțiunii parlamentare PAS Blocul ACUM, îi asigură pe deputații care vor veni mâine la discuții cu blocul ACUM că nu o să li se propună bani și nici dosare nu li se vor deschide. Așa, mai în glumă, mai în serios, Litvinenco i-a răspuns purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat (PDM), Vitalie Gamurari, care a spus că deputații din Blocul ACUM încearcă să-și corupă colegii din alte fracțiuni, invitându-i mâine la Parlament, la discuții.

„Purtătorul de cuvânt al PD-ului, Vitalie Gamurari, spune că invitația noastră este o modalitate de corupere și șantaj. Le promitem deputaților care vor veni la discuții sa nu le transferam bani pe card pentru prezență și, cu atât mai mult, că nu le vom deschide dosare”, a scris Litvinenco pe rețelele de socializare.

Președintele Igor Dodon a invitat liderii celor patru fracțiuni parlamentare: PSRM, PDM, ACUM Platforma DA și PAS Blocul ACUM pentru ziua de mâine, la ora 12, la Reședința de Stat, la o discuție comună despre crearea unei majorități parlamentare.

PSRM a anunțat încă la finele săptămânii trecute că va merge la aceste discuții; ACUM a spus că nu va merge și a invitat deputați din diverse partide la discuții, la Parlament, în fața presei; PDM, de asemenea, a spus că va merge la discuțiile cu președintele Igor Dodon și a dat asigurări că nimeni dintre deputații democrați nu va merge la discuții cu cei din Blocul ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram