Șeful statului a anunțat că a efectuat o scurtă vizită pe sfântul Munte Athos, unde și s-a împărtășit. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook.

„În acest week-end, la fel ca și anul trecut în această perioadă, am decis să vizitez munte Athos și să primesc sfânta împărtășanie. Cu binecuvântarea Sanctității Sale Patriarh Kirill, m-am împărtășit la Mănăstirea rusească, Sfântul Pantelimon”, a scris Dodon.

Acesta a mai menționat că a fost primit călduros de călugării ruși, menționând că la plecare a rugat preoții de acolo să se roage pentru R. Moldova. „Părăsind Athos, i-am rugat pe preoții de pe Sfântul munte să se roage pentru poporul nostru și pentru Moldova”, a menționat Dodon.

Aceasta este a patra vizită a șefului statului pe muntele Athos. Ultima sa vizită a fost în august 2018, când însoţit de câţiva colegi din PSRM a efectuat un pelerina pe sfântul Munte Athos.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!