Deputații din Partidul Democrat (PDM) anunță că lucrează deja la programul de guvernare pentru următorii patru ani. 

„Cetățenii așteaptă de la noi să ne respectăm angajamentele electorale făcute și să continuăm proiectele începute”, a spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc, la ședința de astăzi a partidului, potrivit unui comunicat al formațiunii.

„Pe primul loc în lista de priorități a oamenilor se află continuarea politicii de majorare treptată a salariilor și pensiilor, continuarea și accelerarea programului Drumuri Bune pentru Moldova, indemnizații majorate pentru copii, locuri de muncă, dezvoltarea economiei”, a mai spus Plahotniuc, potrivit comunicatului PDM.

Partidul Democrat s-a ales cu 30 de mandate de deputat în noul Parlament. Acesta a invitat de două ori deputații din Blocul ACUM la discuții privind crearea unei majorități parlamentare, dar aceștia au respins invitațiile. Astăzi, la Reședința de Stat urmează să aibă loc discuții comune, inițiate de președintele Igor Dodon. Șeful Statului a invitat patru fracțiuni parlamentare, la discuții, însă au confirmat prezența la negocieri doar PSRM și PDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!