/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/DOC/ Și-a cumpărat o mașină a cărei cost depășește veniturile sale anuale. Marian Lupu vine cu o explicație

missing
05 aprilie 2019, ora 11:00

„Am procurat un Hyundai Creta, dar din anumite considerente, după o perioadă scurtă de exploatare, am decis totuși să revenim la opțiunea spre care inițial trăgeam cu ochiul și anume Tucson al aceluiași producător coreean. Procedura a fost simplă, trade-in (am dat Hyundai Creta și am luat de la același dealer, cu diferența de preț, Hyundai Tucson). Iată și toată povestea cu procurarea automobilului”, a scris Marian Lupu pe pagina sa de facebook. Precizăm că în declarația pentru anul 2018 nu se găsește automobilul de model Hyundai Creta declarat de Marian Lupu în 2017.

Potrivit declarației de avere, Lupu a avut anul trecut un salariu de 158 de mii de lei de la Parlament și tot de acolo a primit și 13 mii de lei sub formă de indemnizații.

Familia Lupu este proprietara unui apartament de 136 de metri pătrați, cumpărat în 2002 cu peste 1,2 milioane de lei și un garaj de 18 metri pătrați, cumpărat în 2003 cu 70 de mii de lei.

Acesta mai deține și cinci conturi bancare pe care are o sută de dolari, șapte sute de euro și 90 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram