Uniunea Europeană va aloca 20 de milioane de euro pentru proiectul „EU4Environment”.  Acesta are drept scop majorarea investițiilor în economia verde. Prin urmare, vor fi aplicate noi modele de afaceri, care potrivit autorităților, vor stimula întreprinderile din țară să gestioneze mai bine resursele naturale și deșeurile.  

„Acest proiect este extrem de semnificativ pentru țara noastră. Uniunea Europeană vine să acorde sprijin Guvernului Republicii Moldova în consolidarea eforturilor de a asigura dreptul fundamental la un mediu sănătos și sigur. Ne vom implica activ în realizarea activităților. „EU4Environment” ne va permite să beneficiem de expertiza internațională valoroasă, să căpătăm experiența țărilor membre ale UE și să împărtășim bunele practici între țările Parteneriatului Estic”, a declarat Secretarul General al Guvernului Republicii Moldova, Lilia Palii, la evenimentul de lansare al proiectului.

Proiectul „EU4Environment”, finanțat de Uniunea Europeană, acordă asistență țărilor din Parteneriatul Estic: Republica Moldova, Ucraina, Armenia, Azerbaidjan, Belarus și Georgia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!