/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

În creștere. Cursul stabilit de Banca Națională pentru un dolar și un euro pentru miercuri

missing
16 aprilie 2019, ora 17:32

Într-o analiză despre cursul valutar, efectuată recent, jurnaliștii de la Moldstreet au amintit despre ce s-a întâmplat acum patru ani, în a doua jumătate a lunii februarie, când casele de schimb valutar au afișat cel mai slab curs al leului din istoria Republicii Moldova. Atunci un dolar a ajuns să coste 24 și chiar 25 de lei, iar moneda unică europeană a sărit de la 19 la aproape 30 de lei. Instabilitatea fără precedent a avut cel puțin două cauze: dispariția miliardului din sistemul bancar, dar şi tentativele eșuate ale deputaților de a investi un nou Guvern.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram