Primăria Chișinău nu vrea să-l repună în funcția de șef al Direcției generale transport și căi de comunicații pe Adrian Boldurescu, demis acum cinic ani, și nici să-i achite salariile pentru acestă perioadă, sumă care se ridică la peste 470 de mii de lei. Juriștii Primăriei capitalei au contestat la Curtea de Apel Chișinău decizia primei instanțe, de la finele lunii martie, care dispune ca Boldurescu să fie restabilit în funcție

„Este un litigiu care durează de câțiva ani, în ceea ce ține de domnul Boldurescu, unde, parte la dosar a fost și fostul șef al Direcției transport, domnul Gamrețki, instanța a admis acțiunea domnului Boldurescu, dar Primăria municipiului Chișinău a contestat deja decizia la Curtea de Apel. Primăria nu este de acord cu hotărârea instanței, noi nu am primit încă hotărârea motivată să vedem care sunt argumentele instanței de judecată, vom veni cu informații suplimentare după ce vom face cunoștință cu hotărârea motivată”, a spus Valeriu Bogdan, șeful Direcției juridice a Primărie capitalei, contactat de TV8.md.

Adrian Boldurescu a fost demis din funcția șef al Direcției transport în anul 2014, pe vremea când primar al capitalei era Dorin Chirtoacă. Ulterior, Boldurescu a revenit la Primărie, în funcția de șef al Regiei Exdrupo, dar a demisionat în luna ianuarie a acestui an.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!