/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un bărbat din Strășeni va sta restul vieții după gratii, după ce și-a violat repetat fiica de 11 ani

missing
23 aprilie 2019, ora 09:07

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din raionul Străşeni, a fost condamnat la detenţie pe viaţă pentru că ar fi violat-o repetat pe fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani. 

Potrivit procurorilor, totul s-a întâmplat în intervalul lunilor septembrie – decembrie 2018. Bărbatul își abuza fiica minoră acasă, în timp ce soţia acestuia pleca la muncă în sat.

De fiecare dată inculpatul ameninţa minora cu răfuială în caz de va povesti mamei despre cele întâmplate. Suferinţele au determinat-o, totuşi, să-i comunice mamei sale despre chinurile prin care a trecut, imediat fiind alertaţi oamenii legii, iar inculpatul reţinut, aflându-se în custodia statului până la pronunţarea verdictului, spun reprezentanții Procuraturii Generale.

Fiind audiat de procurori, acesta nu şi-a recunoscut vina.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram