/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ A gustat vinul moldovenesc și „a fost cât pe ce să se însoare”. Vloggerul englez își continuă aventura într-un sat din Moldova

missing
23 aprilie 2019, ora 15:32

Vloggerul englez Bald and bankrupt venit în Moldova pentru o lună își continuă aventura. După ce a vizitat Chișinău, satul Ratuș și regiunea transnistreană acesta a mers într-o altă localitate din Moldova. Vloggerul a stat la taifas cu câteva femei din sat și a gustat vinul moldovenesc, care l-a numit a fi mai bun decât cel procurat din magazin. În discuțiile cu sătenii, acesta „a fost cât pe ce să se însoare”.

Bald and bankrupt a discutat cu localnicii de pe stradă și a fost în vizită la o săteancă, unde a fost servit cu vin de casă.

Este foarte gustos. Mai bun decât cel pe care l-am cumpărat din magazin”, a spus vloggerul.

În timp ce aceștia stăteau la taclale în curtea, una dintre femei a menționat că moldovencele sunt cele mai muncitoare. În replică, acesta a spus că are nevoie de o soție moldoveancă, femeile însă nu s-au împotrivit și au spus că moldovencele sunt cele mai muncitoare: „Noi deja am vrut să vă căutăm o soție”.

Totodată, în clipul video, vloggerul a mai menționat că anterior, acesta a mai fost căsătorit.

Filmulețul publicat pe 22 aprilie a adunat peste 248 de mii de vizualizări.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram