/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Ouăle au ajuns în scuarul Catedralei! În centrul capitalei se instalează decorațiunile pascale

missing
25 aprilie 2019, ora 13:09

În Chișinău au început pregătirile pentru sărbătorile pascale. În scuarul Catedralei Mitropolitane se instalează primele decorațiuni pentru Paști. Ca și în anii precedenți, autoritățile municipale  au instalat decorațiunile în formă ouă încondeiate și lumânări. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Chișinău, decorațiunile instalate în scuarul Catedralei au fost procurate anii trecuți, astfel, anul acesta nu s-au făcut cheltuieli suplimentare în acest sens.

De asemenea, autoritățile municipale vor conecta în oraș și iluminatul stradal festiv, care va lumina străzile orașului până pe 12 mai. Sărbătorile pascale vor fi inaugurate oficial în Chișinău, mâine seara.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram