/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Dodon aduce o interpretă populară din Rusia să cânte de 9 mai la Chișinău și la Bălți

missing
29 aprilie 2019, ora 10:54

Șeful statului Igor Dodon spune că a invitat-o pe interpreta Valeria din Federația Rusă, să cânte la Chișinău și la Bălți în ziua de 9 mai. 

„La invitația mea, interpreta Valeria, artistă a poporului în Rusia, va cânta la Chișinău și la Bălți pe 9 mai, de Ziua Victoriei. Această interpretă renumită nu a fost de mult timp în țara noastră și noi vom fi foarte bucuroși să o revedem în Moldova, în această zi importantă”, a comentat Igor Dodon pe rețelele de socializare.

De asemenea, președintele spune că la concertele pe care le organizează de 9 mai la Chișinău și la Bălți vor cânta și interpreți din Republica Moldova. Acesta nu a anunțat însă alte nume.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram