/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Peste o sută de mașini au primit refuz de intrare pe teritoriul Republicii Moldova săptămâna trecută

missing
29 aprilie 2019, ora 15:42

145 de autoturisme și 101 de cetățeni străini au primit refuz de intrare pe teritoriul Republicii Moldova săptămâna trecută, arată datele Poliției de Frontieră. 

Alte 158 de persoane au fost documentate de polițiștii de frontieră pentru că au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională; cei mai mulți dintre ei au încălcat regimul zonei de frontieră și al punctelor de trecere.

Totodată, 22 de cetățeni străini au depășit termenul stabilit  de lege care le permitea să stea pe teritoriul Republicii Moldova, iar 44 de șoferi au ignorat regulile de transportare și de folosire a vinietelor. În același timp, polițiștii de frontieră au depistat 13 tentative de trafic ilicit de bunuri.

Astfel, polițiștii de frontieră au împărțit timp de șapte zile amenzi în sumă totală de 130 de mii de lei.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram