/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO.FOTO. UPDATE/ Accidentul din sectorul Rîșcani: Unul dintre șoferi a încercat să treacă la roșu

missing
29 aprilie 2019, ora 10:58

/UPDATE/ ORA 11.00: Reprezentanții Poliției capitalei spun că unul dintre șoferii implicați în acest accident a încercat să treacă la roși și astfel, s-a tamponat de un alt vehicul care trecea regulamentar. Deocamdată nu s-a stabilit cine dintre șoferi a încălcat regula de circulație.

Impactul s-a produs dintre o Toyota, care era condus de un bărbat de 61 de ani, și un microbuz de marcă Volkswagen, la volanul căruia era un tânăr de 32 de ani.

Poliția a fost alertată despre accident la ora 9:15.

Șoferul microbuzului a fost preluat de o ambulanță, însă, din spusele celor de la Poliție, acesta nu are leziuni grave.

Oamenii legii au deschis o anchetă și vor stabili toate circumstanțele producerii impactului, iar șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat.

ORA 9.41: Un accident grav s-a produs-azi-dimineață în sectorul Rîșcani al capitalei, la intersecția dintre străzile Nicolae Dimo și Alecu Russo.

Din imaginile postate de martorii oculari pe rețelele de socializare se vede că două mașini s-au tamponat violent. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat. Al doilea automobil a fost, de asemenea, grav avariat.

Nu se cunosc deocamdată informații despre persoanele care se aflau în mașinile implicare în accident.

La fața locului se află o ambulanța și Poliția.

Foto: Facebook/Маша Дмитриева‎

Foto: Facebook/Маша Дмитриева‎

Foto: Facebook/Lilia Zaharia

Foto: Fcebook/Надежда Сергакова

Noaptea trecută, o tânără de 24 de ani și-a pierdut viața într-un accident grav, produs în raionul Edineț.

Vezi și:

Pompierii oferă detalii despre mașina care a ars ieri, la Telenești

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram