Președintele țării Igor Dodon se încurcă în declarații atunci când răspunde la întrebările jurnaliștilor despre concertul pe care-l va organiza de 9 Mai și la care va participa și interpreta din Federația Rusă Valeria. 

Întrebat astăzi de reporteri cine va achita concertul, șeful statului a spus inițial că: „Toate cheltuielile vor fi suportate de campania Iubesc Moldova, pe care am lansat-o în anul 2011”. Când a fost întrebat cât va costa concertul, președintele a spus: „Vă invit pe 9 mai la eveniment”.

Peste puțin timp, reporterul TV8 Sergiu Niculiță i-a adresat întrebarea repetat, iar președintele a spus: „Eu nu am plătit nimic pentru acest lucru (…). Nimeni nu a plătit, ea vine singură”.

Igor Dodon spune că a invitat-o anume pe Valeria să cânte la concertul de 9 Mai pentru că interpreta nu a fost în Republica Moldova de 10-15 ani, iar anul trecut sau acum doi ani, când a fost la Kremlin, tot de 9 Mai, i-a promis că o va invita să cânte la Chișinău.

Acum câteva zile, șeful statului a anunțat că va organiza două concerte de 9 Mai, dedicate Zilei Victoriei, unul la Chișinău și altul, la Bălți.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!