Președintele țării Igor Dodon se încurcă în declarații atunci când răspunde la întrebările jurnaliștilor despre concertul pe care-l va organiza de 9 Mai și la care va participa și interpreta din Federația Rusă Valeria. 

Întrebat astăzi de reporteri cine va achita concertul, șeful statului a spus inițial că: „Toate cheltuielile vor fi suportate de campania Iubesc Moldova, pe care am lansat-o în anul 2011”. Când a fost întrebat cât va costa concertul, președintele a spus: „Vă invit pe 9 mai la eveniment”.

Peste puțin timp, reporterul TV8 Sergiu Niculiță i-a adresat întrebarea repetat, iar președintele a spus: „Eu nu am plătit nimic pentru acest lucru (…). Nimeni nu a plătit, ea vine singură”.

Igor Dodon spune că a invitat-o anume pe Valeria să cânte la concertul de 9 Mai pentru că interpreta nu a fost în Republica Moldova de 10-15 ani, iar anul trecut sau acum doi ani, când a fost la Kremlin, tot de 9 Mai, i-a promis că o va invita să cânte la Chișinău.

Acum câteva zile, șeful statului a anunțat că va organiza două concerte de 9 Mai, dedicate Zilei Victoriei, unul la Chișinău și altul, la Bălți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!