social

/VIDEO/ Grindină de mărimea unui bob de mazăre. Nordul Moldovei, afectat de ploaia cu gheață

01 mai 2019, ora 14:19
Distribuie:

Plouă cu grindină de mărimea unui bob de mazăre, la nordul țării. Traseul Bălți- Râșcani a fost lovită de o ploaie cu grindină, iar timp de câteva minute pământul a fost acoperit cu gheață.

Din imaginile video se vede cum pământul din negru a devenit o parte alb. Deocamdată nu se cunosc dacă sunt pagube din cauza fenomenului.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi va continua să cadă precipitații pe întreg teritoriul Republicii Moldova, iar în unele localități, cum ar fi cele din Centrul și Sudul țării, ploile ar putea fi însoțite și de descărcări electrice.

Valorile termice ale aerului vor scădea cu câteva grade, comparativ cu ziua de ieri. Astfel, la Nord vor fi maxim +19… +20 de grade, la amiază; în Centru, maxim +21… +22 de grade, iar la Sud, cel mult +23… +24 de grade Celsius.

Video: Alina Zbancă

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram