/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Accident fatal la Anenii Noi. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a ciocnit cu un camion

missing
03 mai 2019, ora 10:12

Un bărbat de 54 de ani a decedat ieri după ce mașina în  care se afla s-a ciocnit cu un camion. Accidentul fatal s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, în apropiere de localitatea Cobusca Nouă, din raionul Anenii Noi. 

Poliția din Anenii Noi a fost anunțată despre accident la ora 15:18.

Persoana decedată conducea un automobil de model Renault Kangoo. În mașină se mai aflau patru pasageri, care, din spusele Poliției, se aflau în stare de ebrietate și trei dintre ei erau transportați neregulamentar, întrucât acest model de mașină nu este prevăzut pentru mai mult de un pasager. Pasagerii erau niște tineri cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani. Atât șoferul decedat, cât și pasagerii, sunt locuitori ai satului Botnărești.

Camionul cu care s-a ciocnit Renault-ul era condus de un bărbat de 53 de ani, de asemenea, din Botnărești.

„Automobilul, care ieșea de pe un drum adiacent, nu a cedat trecerea camionului care se deplasa pe drum principal”, informează Silvia Vetcu, ofițeră de presă a IP Anenii Noi.

Poliția locală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram