Am tot auzit exemple din „Europa”, unde cică unii deputați se duc la lucru pe bicicletă, și am tot visat ca într-o bună zi vom avea și noi parlamentari pe care să-i vedem pe două roți. Se pare că visul alegătorului moldovean s-a împlinit. Cel puțin Dumitru Alaiba, proaspăt deputat din Blocul ACUM, azi a mers cu bicicleta, nu știm, dacă la lucru sau la plimbare, dar parlamentarul spune că obișnuiește să meargă și cu bicicleta, și cu mașina. 

„Din 2016 alternez maşina cu bicicleta. De ce asta s-ar schimba doar pentru că sunt parlamentar? Pe bicicletă ocupi mai puțin spațiu în acest oraş tot mai aglomerat, poluezi mai puțin, plus faci nişte exerciții. Dacă am mai avea şi nişte infrastructură decentă… Într-un fel sau altul – primul deputat care a venit la lucru cu bicicleta”, a comentat Alaiba pe rețelele de socializare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!