Viorel Morari a fost numit într-o altă funcție, după ce a demisionat din funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Acesta va rămâne totuși la Procuratura Generală (PG). Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către reprezentanții PG.

Potrivit reprezentanților serviciului de presă al Procuraturii Generale, cererea de demisie a lui Viorel Morari a fost acceptată de către procurorul general, Eduard Harunjen, și acesta a emis un nou ordin prin care Viorel Morari este numit procuror în cadrul unei secții de la Procuratura Generală.

Între timp, în calitate de șefă a Procuraturii Anticorupție a fost numită Adriana Bețișor, fostă adjunctă a lui Morari.

Anunțul despre demisia lui Viorel Morari din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție a fost făcut ieri.Motivul oficial nu se cunoaște nici astăzi, dar se presupune că plecarea lui ar fi legată de niște scrisori anonime care au fost expediate și apoi publicate în presa de la noi. Scrisorile conțin informații compromițătoare la adresa lui Morari, cum ar fi faptul că ar fi implicat într-un atac raider asupra companiei „Molinart Grup”. Morari neagă aceste acuzații și spune că scopul anonimilor care le fac este de a-l denigra.

La același subiect:

OPINIE despre demisia lui Viorel Morari: „Plecarea sa ar putea să provoace și alte demisii din Procuratura Anticorupție”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!