/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Viorel Morari, numit într-o altă funcție, după ce a plecat de la Anticorupție. Va rămâne în Procuratură

missing
03 mai 2019, ora 13:53

Viorel Morari a fost numit într-o altă funcție, după ce a demisionat din funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Acesta va rămâne totuși la Procuratura Generală (PG). Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către reprezentanții PG.

Potrivit reprezentanților serviciului de presă al Procuraturii Generale, cererea de demisie a lui Viorel Morari a fost acceptată de către procurorul general, Eduard Harunjen, și acesta a emis un nou ordin prin care Viorel Morari este numit procuror în cadrul unei secții de la Procuratura Generală.

Între timp, în calitate de șefă a Procuraturii Anticorupție a fost numită Adriana Bețișor, fostă adjunctă a lui Morari.

Anunțul despre demisia lui Viorel Morari din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție a fost făcut ieri.Motivul oficial nu se cunoaște nici astăzi, dar se presupune că plecarea lui ar fi legată de niște scrisori anonime care au fost expediate și apoi publicate în presa de la noi. Scrisorile conțin informații compromițătoare la adresa lui Morari, cum ar fi faptul că ar fi implicat într-un atac raider asupra companiei „Molinart Grup”. Morari neagă aceste acuzații și spune că scopul anonimilor care le fac este de a-l denigra.

La același subiect:

OPINIE despre demisia lui Viorel Morari: „Plecarea sa ar putea să provoace și alte demisii din Procuratura Anticorupție”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram