social

/FOTO/ UPDATE: Fotografia, surprinsă cum o persoană făcea frigărui lângă morminte, nu ar fi fost realizată în Moldova

06 mai 2019, ora 15:07
Distribuie:

UPDATE: 15:07 Fotografia care a fost surprinsă cum o persoană făcea frigărui lângă morminte, nu ar fost realizată în Moldova. Asta putem vedea din imaginile de mai jos. Deocamdată nu este clar unde a fost surprinsă aceste cadre, dar potrivit unor site-uri fotografia ar fi apărut cu inscripția în diferite regiuni.

Din imaginile de mai jos, putem observa că în prima fotografia este specificată destinația de Serbia, iar în cea de-a doua este menționat un hashtag cu regiune Polonia.

UPDATE: 09:57 O persoană a fost surprinsă în timp ce făcea frigărui chiar lângă morminte. Din imagine se vede cum bărbatul este însoțit de alte câteva persoane. Deocamdată, nu se cunoaște unde și când au fost surprinse imaginile, cert este că pe unele rețele sociale fotografia a apărut la data de 30 aprilie, iar pe alte site-uri aceasta a fost publicată ieri, 5 mai.

Preotul Maxim Melinti îi îndeamnă pe enoriași să nu întindă „masa mare” pe morminte, de Paștele Blajinilor. Acesta îi îndeamnă pe crești să facă milostenii, decât schimb de pomeni unii cu alții.

„Nu mâncați pe la morminte! Nu faceți schimb de pomeni unii cu alții, dar faceți milostenie cu cei care într-adevăr au nevoie. Aprindeți o lumânare și rugați-vă pentru cei adormiți. Amintiți-vă despre faptele demne ale înaintașilor voștri, îndemnând și copiii să le urmeze pilda cea bună”, este îndemnul preotului Maxim Melinti.

Paștele Blajinilor se sărbătorește în diverse localități din Republica Moldova, fie duminică, fie luni, la o săptămână după Paști.

Foto: Curaj.TV

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram