/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Crimă la Nisporeni. Un băiat de 12 ani, bănuit că ar fi ucis un bărbat de 60 de ani

missing
08 mai 2019, ora 11:23

Un minor de 12 ani din Nisporeni este bănuit că ar fi ucis un bărbat de 60 de ani din același raion. Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi decedat în urma unor lovituri primite intenționat în regiunea capului. Adolescentul s-ar fi aflat în relații de dușmănie cu victima. 

„ Apelul la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Nisporeni a parvenit pe data de 6 mai, în jurul orei 23.45. Oamenii legii au fost înștiințați că bărbatul a fost găsit la sol la ora 23:30. Bărbatul avea semne de moarte violentă, manifestate prin traumatisme vizibile”, a comunicat ofițerul de presă la Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Cristina Vicol.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram