/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Dodon îl felicită pe Putin cu „Ziua Victoriei”. „În zilele noastre, când istoria despre acest război se falsifică...”

missing
08 mai 2019, ora 15:40

Președintele țării Igor Dodon i-a trimis o felicitare lui Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, cu ocazia marcării a 74 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial. În mesajul său, șeful statului spune că este important ca adevărul despre acest război să fie transmis din generație în generație.

„În zilele noastre, când în multe țări, dat fiind contextul politic, istoria despre acest război este falsificată, iar faptele sunt denaturate este foarte important ca adevărul despre acest război să fie transmis din generație în generație”, spune Igor Dodon în mesajul de felicitare către omologul său rus.

„Ne închinăm în semn de respect pentru memoria celor căzuți pe câmpul de luptă cu dușmanul și ne exprimăm recunoștința și mulțumirea pentru veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, care au salvat lumea de fascismul obscur”, a mai scris Dodon în mesajul către Putin.

În 2019 se fac 74 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram