/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Politicienii, în geci și paltoane, iar elevii, în haine sumare, la parada de 9 Mai din Chișinău

missing
09 mai 2019, ora 14:07

Adulții care au participat astăzi la parada dedicată zilei de 9 Mai, organizată de Partidul Socialiștilor, au purtat geci și paltoane, or, dimineața vremea era rece; în timp ce elevele care au participat la eveniment și au dus coroanele din flori, care urmau să fie depuse la Memorialul „Eternitate”, erau îmbrăcate sumar.

Tinerele erau îmbrăcate practic identic, în rochii albe, iar la unele dintre ele rochiile erau chiar cu mânecile scurte.

Imaginile au stârnit nemulțumirea mai multor reprezentanți ai societății civile: „La temperatura de doar 8-9 grade Celsius acești elevi și eleve au fost scoase să mărșăluiască timp de câteva ore, în stradă, fiind îmbrăcate foarte ușor, în special fetele. Iar reprezentanții partidului, care a organizat evenimentul sunt echipați bine pentru a face față frigului – în scurte și paltoane”, au scris reprezentanții Asociației Obștești Părinți Solidari, pe pagina lor de Facebook.

Vezi și:

/FOTO/ Un bebeluș în uniformă militară, surprins azi la marșul Partidului ȘOR

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram