/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Codreanu cere o nouă demisie de la Direcția transport! E legată de reparația străzii Ion Creangă

missing
13 mai 2019, ora 09:17

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu cere o nouă demisie de la Direcția generală transport și căi de comunicații din Chișinău.

Primarul interimar i-a cerut astăzi șefului interimar al direcției generale Oleg Caraman, să-l elibereze din funcție pe șeful Direcției lucrări edilitare din cadrul Direcției generale transport, după ce mai mulți șoferi s-au plâns de calitatea proastă a lucrărilor de reparație a străzii Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei. Totuși, ulterior Oleg Caraman a spus că responsabilă se face Natalia Homei, șefă a Direcției implementare și supervizarea proiectelor.

Codreanu le-a cerut responsabililor de la Direcția transport să inițieze o anchetă de serviciu la acest subiect.

Lucrările de reparație a străzii Ion Creangă au început în luna octombrie a anului trecut.

Strada are o lungime de 2 km, iar bugetul proiectului este de 44 milioane de lei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram