Un protest cu risipă de lapte a fost organizat astăzi în fața Primăriei municipiului Chișinău. Din imaginile transmise de către reporterul TV8, se vede că cisterna de lapte, care are volumul de aproximativ o tonă, se află în interiorul unui microbuz, care ar aparține unui producător de lapte.

La fața locului se află oamenii legii. Poliția a aplicat amendă șoferului care a parcat mașina pe trotuar. Conducătorul auto este dus la Inspectoratul de Poliție Chișinău.

Potrivit reporterului TV8, producătorul de lapte a fost amendat cu peste 10 mii de lei de când i-a fost retrasă autorizația de a vinde lapte.

Amintim că printr-o decizie a edilului capitalei, Ruslan Codreanu, vânzarea laptelui în locuri neautorizate a fost interzisă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!