Doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, din raioanele Criuleni și Orhei, au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi jefuit un taximetrist de 20 de ani ce activa cu un automobil de model „Dacia Logan” în municipiul Chișinău. Indivizii ar fi furat din torpedoul automobilului 1600 de lei. 

„Pe data de 7 mai, în jurul orei 23:00, taximetristul a fost solicitat de doi bărbați care au cerut să fie transportaţi în satul Bălăbănești. Ajungând la destinație, clienții au schimbat ruta, spre satul Mălăieștii Vechi,  unde s-au oprit la o gospodărie, apoi au rugat șoferul să-i transporte înapoi în satul Bălăbănești”, informează Poliția. 

Potrivit oamenilor legii, la destinație, unul dintre ei a scos portmoneul să achite pentru călătorie. În același timp, unul dintre indivizi i-a aplicat taximetristului o lovitură în regiunea capului, în urma căreia victima și-a pierdut cunoștința. După câteva minute, șoferul și-a revenit și a observat că persoanele scotoceau prin automobil. Speriat, șoferul a fugit de la fața locului. După ce a revenit, acesta a depistat că din torpedoul lipsesc banii. 

Polițiștii au fost sesizați pe data de 8 mai curent. În aceeași zi bărbații au fost reținuți. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la cinci la șapte ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 de lei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!