/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ar fi furat de la un taximetrist 1600 de lei. Doi bărbați din Criuleni și Orhei, reținuți

missing
15 mai 2019, ora 16:17

Doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, din raioanele Criuleni și Orhei, au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi jefuit un taximetrist de 20 de ani ce activa cu un automobil de model „Dacia Logan” în municipiul Chișinău. Indivizii ar fi furat din torpedoul automobilului 1600 de lei. 

„Pe data de 7 mai, în jurul orei 23:00, taximetristul a fost solicitat de doi bărbați care au cerut să fie transportaţi în satul Bălăbănești. Ajungând la destinație, clienții au schimbat ruta, spre satul Mălăieștii Vechi,  unde s-au oprit la o gospodărie, apoi au rugat șoferul să-i transporte înapoi în satul Bălăbănești”, informează Poliția. 

Potrivit oamenilor legii, la destinație, unul dintre ei a scos portmoneul să achite pentru călătorie. În același timp, unul dintre indivizi i-a aplicat taximetristului o lovitură în regiunea capului, în urma căreia victima și-a pierdut cunoștința. După câteva minute, șoferul și-a revenit și a observat că persoanele scotoceau prin automobil. Speriat, șoferul a fugit de la fața locului. După ce a revenit, acesta a depistat că din torpedoul lipsesc banii. 

Polițiștii au fost sesizați pe data de 8 mai curent. În aceeași zi bărbații au fost reținuți. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la cinci la șapte ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram