/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

FOTO/ Făcută scrum în 2012, trecerea suspendată de la Sun City va fi reparată. Cum va arăta

missing
15 mai 2019, ora 16:36

Conform informațiilor de pe panou, lucrările au început la sfârșitul lui februarie, iar pasajul ar urma să fie gata în trei luni. „Doar vă arăt această capodoperă arhitecturală în varianta ei finală”, a comentat internautul fotografia. Deși a făcut tag la primarul general interimar, de altfel, destul de activ pe rețele sociale, Ruslan Codreanu nu a reacționat deocamdată la postare.

sursa foto: Facebook.com/Victor Bunescu

Autorizația a fost emisă de primăria Chișinău pentru o întreprindere, ce activează în domeniul industrial și al construcțiilor din 2006.

Trecerea supraterană, în care se afla pe vremuri cafenea Aero-Cafe, a luat foc în 2012 și a fost distrusă total. Cauza ar fi fost un scurtcircuit. Pagubele s-au ridicat la peste două milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram