Cunoscutul activist Victor Bunescu a plasat pe contul de Facebook o fotografie cu proiectul de reabilitarea a trecerii pietonale supraterane, care a fost mistuită de flăcări în octombrie, 2012.

Conform informațiilor de pe panou, lucrările au început la sfârșitul lui februarie, iar pasajul ar urma să fie gata în trei luni. „Doar vă arăt această capodoperă arhitecturală în varianta ei finală”, a comentat internautul fotografia. Deși a făcut tag la primarul general interimar, de altfel, destul de activ pe rețele sociale, Ruslan Codreanu nu a reacționat deocamdată la postare.

sursa foto: Facebook.com/Victor Bunescu

Autorizația a fost emisă de primăria Chișinău pentru o întreprindere, ce activează în domeniul industrial și al construcțiilor din 2006.

Trecerea supraterană, în care se afla pe vremuri cafenea Aero-Cafe, a luat foc în 2012 și a fost distrusă total. Cauza ar fi fost un scurtcircuit. Pagubele s-au ridicat la peste două milioane de lei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!