/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Bătaia de la Atrium, soldată cu decesul unui tânăr: Cei doi luptători K1, cu statut de inculpat, eliberați din arest la domiciliu

missing
17 mai 2019, ora 19:07

Aurel Ignat și Mihai Pârgaru, luptătorii K1 care sunt cercetați în dosarul bătăii de lângă Centrul Comercial Atrium, soldat cu decesul unui tânăr de 28 de ani, au fost eliberați din arest la domiciliu, scrie Anticoruptie.md. Potrivit sursei citate, instanța a respins solicitarea procurorului pe caz de a-i pune pe cei doi sub control judiciar, cu aplicarea interdicției de a părăsi localitatea. 

În ultimele trei luni, ședințele de judecată au fost amânate din diferite motive, cum ar fi starea de sănătate a procurorului sau a unora dintre avocați. Dosarul se află încă la etapa de audiere a martorilor acuzării. Mai mulți martori au declarat în instanță, sub jurământ, că Aurel Ignat nu este cel care l-a omorât pe Sergiu Bejenari (n.r. bărbatul decedat). Aceștia au arătat că sportivul a fost mai întâi lovit în cap cu o bâtă de către victimă. În replică, Ignat ar fi încercat să se apere și l-a lovit o dată pe atacator, după care a fugit după Ivan Bejenari, fratele victimei. În acest timp, au venit în ajutor sportivii Mihai Pârgaru și Eugen Deliu. Martori susțin că după lovitura aplicată de Ignat, Bejenari s-a ridicatli a continuat să participe la încăierare, scrie Anticoruptie.md.

Altercația a avut loc acum un an, într-un club de noapte din centrul Chișinăului. Sergiu Bejenari a decedat la circa o săptămână de la bătaie, pe patul de spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram