/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Un bărbat din Chișinău și-a lăsat mașina parcată pe str. I. Creangă și s-a trezit că i-au fost furate oglinzile retrovizoare

missing
17 mai 2019, ora 09:50

Un locuitor al capitalei s-a plâns la Poliție că i-au fost furate oglinzile retrovizoare de la mașina sa de marcă Hyundai, pe care o lăsase parcată pe strada Ion Creangă din Chișinău. Cazul a avut loc acum două zile.

Poliția a depistat doi presupuși hoți. Aceștia sunt în vârstă de 27 de ani, originari din raioanele Ocnița și Basarabeasca. Aveștia i-au cauzat proprietarului mașinii un prejudiciu de șapte mii de lei.

Ei au fost reținuți de către ofițerii de investigație a sectorului Buiucani și sunt cercetați pentru furt. Anterior aceștia au mai fost documentați contravențional pentru huliganism, precizează Poliția.

În cadrul audierilor bănuiții şi-a recunoscut vinovăţia. Acum, ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii au demarat activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea acestora și în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

În acest sens Poliţia Capitalei recomandă următoarele:

-Dotați autoturismul cu un sistem de alarmă;

-Verificați dacă geamurile sunt închise şi portierele încuiate;

-Pe timpul nopţii parcaţi autoturismul în locuri special amenajate şi iluminate, aflate în zona de acţiune a patrulelor de poliţie;

-Nu păstraţi la vedere în autoturism bunuri de valoare (genţi, poşete, borsete, acte de identitate, documente, cărţi de credit, aparatură audio-video, telefoane mobile etc;

-Dacă pe locul unde s-a aflat autoturismul sunt urme lăsate de infractori (geam spart, urme de încălţăminte sau accesorii auto deteriorate), luaţi măsuri de protejare a acestora până la sosirea experţilor criminalişti.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram