Asfaltul poate fi de cea mai bună calitate, însă nu rezistă în cazul inundațiilor. Cu un astfel de răspuns au venit astăzi autoritățile municipale după ce în urma ploilor din acest weekend, pe mai multe porțiuni de drum din capitală care se află în reparație au apărut gropi, iar pietrișul a fost spălat. 

„Pe strada Mihai Viteazul din cauza volumului mare de apă la o intersecție de rețele a cedat canalizarea și a apărut surparea”, a susținut astăzi în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei șeful Exdrupo, Marcel Zastânceanu.

„Strada Tighina este una în șantier pe care se efectuează lucrări de renovare a rețelelor de apeduct şi de canalizare. Tasările au apărut pentru că partea de asfalt este descoperită. Tot pietrișul care a fost dus pe strada Ștefan cel Mare este curățat de către agentul economic. De asemenea, toate craterele care au apărut urmare a ploilor inclusiv, cele de pe strada Mihai Viteazul vor fi reparate de către reprezentanții Exdrupo”, a declarat edilul capitalei, Ruslan Codreanu.

În urma ploilor din acest weekend, pe strada Mihai Viteazu o porțiune de circa cinci metri de asfalt a fost tasată. Sâmbătă noaptea trei echipe mobile  Exdrupo au intervenit pentru a securiza șantierul. Ieri Exdrupo a frezat tot asfaltul, iar astăzi va pregăti șantierul pentru asfaltare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!