/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Luni, la Chișinău, iar marți, la Tiraspol... Dmitrii Kozak va merge și în regiunea transnistreană

missing
31 mai 2019, ora 19:17

Dmitri Kozak, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, ar urma să întreprindă o vizită săptămâna viitoare și la Tiraspol. Despre acest lucru scrie Novostipmr.com, un portal de știri din regiunea transnistreană.

Dmitri Kozak se va întâlni cu Vadim Krasnoselski, liderul nerecunoscut de la Tiraspol. Întâlnirea dintre cei doi ar urma să aibă loc marți, 4 iunie, la o zi de la vizita planificată la Chișinău.

Amintim că, luni, la Chișinău sunt așteptați trei oficiali străini: Dmitri Kozak, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, Brad Freden, directorul oficiului pentru afaceri din Europa de Est al Departamentului de Stat al SUA și comisarul european responsabil de politica de vecinătate a UE, Johannes Hahn.

Vezi și:

Vizita lui Johannes Hahn în Republica Moldova: Cu cine se va întâlni comisarul european la Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram