Cele mai prospere afaceri de la noi au fost premiate aseară, în cadrul Galei Businessului Moldovenesc. În total, cu diferite premii s-au ales 120 de companii locale, apreciate pentru perseverență, muncă și profesionalism.  

Două trofee au ajuns și în mâinile lui Aurel Leancă, fondatorului unei companii, specializată pe producerea mezelurilor de cea mai înaltă, în care, așa cum se asigură chiar el, nu se găsesc coloranți și alți aditivi. Bărbatul, care are studii în medicină, spune că a înființat compania acum 15 ani. În prezent, are 20 de angajați și două puncte de vânzare.

AURELIU LEANCĂ, FONDATORUL COMPANIEI: „Produsele noastre se remarcă pin faptul că trezesc o simpatie la clienți. Suntem favoriți probabil prin ceea ce facem.

O altă companie premiată la Gală este și cea condusă de Ana Babin. Firma este specializată în produse de ceramică, dar propune și mobilier pentru baie. Pentru această companie, trofeul este o premieră.

ANA BABIN, DIRECTOARE GENERALĂ, COMPANIE DE CERAMICĂ: „Acesta nu este meritul nostru, dar al producătorilor, al designerilor și al multor altor oameni care au muncit”.

Iar o companie de textile, care are contracte cu instituțiile statului, s-a ales cu o medalie pentru calitate.

„Noi lucrăm cu statul și executăm comenzi. De asemenea, coasem și pentru grădinițe, iar pentru că o facem calitativ, noi am fost premiați”.

MIHAI BÂLBA, VICEPREȘEDINTELE CAMEREI DE COMERȚ: „Organizarea Businessului Moldovenesc este de a scoate în evidență cele mai notorii companii din Republica Moldova, cele mai bune mărci comerciale a anului pentru a fi promovate atât în Moldova, cât și peste hotarele țării”.

Gala Businessului Moldovenesc a reunit oameni de afaceri și mai multe companii din Moldova. Evenimentul este la cea de-a 16-a ediție, iar în ultimii cinci ani oferă și premii pentru realizări în domeniul calității. Companiile au fost selectate în baza voturilor primite, inclusive de la consumatori.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!