Inspectorii Direcției Municipale pentru Siguranța Alimentelor Chișinău au efectuat un control la un local de sushi din sectorul Botanica după ce pe internet au apărut imagini în care se vede că bucatele sunt preparate în condiții insalubre. Inspectorii instituției nu au menționat concret ce abateri au depistat, doar că „au fost constatate mai multe neconformități ale cerințelor sanitare și încălcări ale reglementărilor siguranței alimentelor”.

Specialiștii DMSA au întocmit un proces-verbal de constatare, proces-verbal cu privire la contravenție în baza încălcărilor constatate și au emis prescripții privind înlăturarea neconformităților constatate.

De asemenea, instituția anunță că va verifica localul pentru a vedea dacă prescripțiile vor fi respectate.

Acum o săptămână, pe rețelele de socializare au apărut imagini video în care se vede că în bucătăria localului erau preparate bucatele în condiții necorespunzătoare – podeaua era murdară, produsele erau păstrate în condiții necorespunzătoare, iar bucătarii nu purtau uniformă și erau cu capul descoperit.

Очередное кулинарное преступление от известной службы доставки.Часть первая.

Gepostet von Максим Борман am Samstag, 25. Mai 2019

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!