/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Control inopinat al ANSA într-un local după ce pe internet au apărut imagini cu condițiile insalubre din bucătărie

missing
02 iunie 2019, ora 13:58

Inspectorii Direcției Municipale pentru Siguranța Alimentelor Chișinău au efectuat un control la un local de sushi din sectorul Botanica după ce pe internet au apărut imagini în care se vede că bucatele sunt preparate în condiții insalubre. Inspectorii instituției nu au menționat concret ce abateri au depistat, doar că „au fost constatate mai multe neconformități ale cerințelor sanitare și încălcări ale reglementărilor siguranței alimentelor”.

Specialiștii DMSA au întocmit un proces-verbal de constatare, proces-verbal cu privire la contravenție în baza încălcărilor constatate și au emis prescripții privind înlăturarea neconformităților constatate.

De asemenea, instituția anunță că va verifica localul pentru a vedea dacă prescripțiile vor fi respectate.

Acum o săptămână, pe rețelele de socializare au apărut imagini video în care se vede că în bucătăria localului erau preparate bucatele în condiții necorespunzătoare – podeaua era murdară, produsele erau păstrate în condiții necorespunzătoare, iar bucătarii nu purtau uniformă și erau cu capul descoperit.

Очередное кулинарное преступление от известной службы доставки.Часть первая.

Gepostet von Максим Борман am Samstag, 25. Mai 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram