/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Clădirea Procuraturii, inundată noaptea trecută

missing
03 iunie 2019, ora 09:54

Clădirea Procuraturii din orașul Strășeni a fost inundată după ploaia de noaptea trecută. În această dimineață, la fața locului au fost chemați salvatorii pentru a pompa apa din încăperi, anunță Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Și în câteva localități din raionul Criuleni a fost nevoie de ajutorul pompierilor. În satul Porumbeni, aceștia au pompat apa dintr-o gospodărie, evitând astfel  inundarea casei de locuit. Iar în localitatea Măgdăcești a fost salvată de ape o grădină particulară. Șuvoaiele au pătruns și în subsolul unui bloc de locuit din municipiul Chişinău situat pe strada Cornului 11/1.

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează situaţia din întreaga republică şi sunt gata să intervină, dacă vor fi solicitați de cetățeni. Oamenii aflați în situații de risc pot apela Serviciul 112.

La același subiect

/FOTO/ O poți trece doar în caloși sau înotând. Cum arată o trecere subterană din Chișinău inundată de ploaie

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram