Un șofer de 31 de ani, după ce a consumat alcool, a urcat la volanul mașinii și a provocat un accident cu implicarea a trei automobile. În consecință, 3 persoane s-au ales cu diferite traumatisme. Supus testului alcoolscopic, acesta avea 0,56 mg/l în aerul expirat. Totul a avut loc în dimineața zilei de ieri, 3 iunie. 

Într-un alt caz, inspectorii de patrulare au reușit să prevină producerea unei tragedii, înlăturând de la ghidonul unei motociclete un tânăr de 20 de ani. Acesta se deplasa pe străzile orașului Ceadîr – Lunga, având o alcoolemie de 0,39 mg/l în aerul expirat.

Inspectoratul Național de Patrulare optează pentru zero grade la volan și reamintește șoferilor șă își asume fiecare acțiune.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!