/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ A urcat beat la volan și a provocat un accident rutier. Trei persoane s-au ales cu traume

missing
04 iunie 2019, ora 16:57

Un șofer de 31 de ani, după ce a consumat alcool, a urcat la volanul mașinii și a provocat un accident cu implicarea a trei automobile. În consecință, 3 persoane s-au ales cu diferite traumatisme. Supus testului alcoolscopic, acesta avea 0,56 mg/l în aerul expirat. Totul a avut loc în dimineața zilei de ieri, 3 iunie. 

Într-un alt caz, inspectorii de patrulare au reușit să prevină producerea unei tragedii, înlăturând de la ghidonul unei motociclete un tânăr de 20 de ani. Acesta se deplasa pe străzile orașului Ceadîr – Lunga, având o alcoolemie de 0,39 mg/l în aerul expirat.

Inspectoratul Național de Patrulare optează pentru zero grade la volan și reamintește șoferilor șă își asume fiecare acțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram