Șuvoaie de apă au fost surprinse la Gotești. Localitatea a fost „înecată”, după ploile din ultimele zile. Imaginile video au fost publicate pe o pagină socială de către o internaută. 

Potrivit postării, „a fost afectată partea centrală a satului și cartierul numit Flămânda”.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi Cod Galben de grindină, vijelie, descărcări electrice și averse puternice pe teritoriul întregii țări.

Potrivit avertizării pe parcursul zilei se prevăd descărcări electrice, temporar averse puternice (15-50 l/m2) cu grindină și vijelie în rafale de pînă la 15-20 m/s.

Vize și:

/VIDEO/ Materialele de construcție, duse de apă sau mașini care „înoată”. Sectorul cel mai afectat, după ploaia puternică din această dimineață

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!