/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Veste bună pentru șoferi! Drumurile din capitală nu vor mai fi asfaltate pe timp de zi

missing
07 iunie 2019, ora 14:55

Asfaltarea și frezarea drumurilor din municipiul Chișinău nu se vor mai face pe timp de zi. Despre acesta a anunțat astăzi edilul capitalei, Ruslan Codreanu, printr-o postare făcută pe rețelele de socializare.

„Din acest an Exdrupo nu mai efectuează lucrările ziua, decât la periferii unde nu încurcă traficului. Este o abordare pe care am insistat și mă bucur că am fost susținut și de colegi, care îmi spun că este mai eficient, comod și sigur să lucreze noaptea”, a scris Ruslan Codreanu pe Facebook.

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

În perioada pascală traficul din municipiul Chișinău a fost aglomerat din cauza numărului mare de mașini și a lucrărilor de reparație a drumurilor. Atunci, gropile lăsate neacoperite după frezarea asfaltului au dat mari bătăi de cap automobiliștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram