Asfaltarea și frezarea drumurilor din municipiul Chișinău nu se vor mai face pe timp de zi. Despre acesta a anunțat astăzi edilul capitalei, Ruslan Codreanu, printr-o postare făcută pe rețelele de socializare.

„Din acest an Exdrupo nu mai efectuează lucrările ziua, decât la periferii unde nu încurcă traficului. Este o abordare pe care am insistat și mă bucur că am fost susținut și de colegi, care îmi spun că este mai eficient, comod și sigur să lucreze noaptea”, a scris Ruslan Codreanu pe Facebook.

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/ Ruslan Codreanu

În perioada pascală traficul din municipiul Chișinău a fost aglomerat din cauza numărului mare de mașini și a lucrărilor de reparație a drumurilor. Atunci, gropile lăsate neacoperite după frezarea asfaltului au dat mari bătăi de cap automobiliștilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!