Ultimul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Garbaciov, a fost internat în spital. Acesta a dezvăluit că a ajuns mai demult pe mâna medicilor, că are o preblemă gravă de sănătate, dar a evitat să spună ceva despre diagnostic.

„Sunt acum în spital. Asta e pe timp îndelungat. Tot ce s-a adunat s-a descărcat acum și destul de complicat. Dar să spun că am văzut lumina din capătul tunelului încă e prea devreme. Încă nu am vazut-o”, a declarat Garbaciov pentru „Ria Novosti”.

Mihail Garbaciov are 88 de ani. Recent, la Moscova, a fost prezentat un film documentar despre ultimul lider al URSS, iar Garbaciov a lipsit de la eveniment tot din cauza stării precare de sănătate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!