/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ultimul lider al URSS, Mihail Garbaciov, din spital: „Încă nu am văzut lumina din capătul tunelului”

missing
07 iunie 2019, ora 13:47

Ultimul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Garbaciov, a fost internat în spital. Acesta a dezvăluit că a ajuns mai demult pe mâna medicilor, că are o preblemă gravă de sănătate, dar a evitat să spună ceva despre diagnostic.

„Sunt acum în spital. Asta e pe timp îndelungat. Tot ce s-a adunat s-a descărcat acum și destul de complicat. Dar să spun că am văzut lumina din capătul tunelului încă e prea devreme. Încă nu am vazut-o”, a declarat Garbaciov pentru „Ria Novosti”.

Mihail Garbaciov are 88 de ani. Recent, la Moscova, a fost prezentat un film documentar despre ultimul lider al URSS, iar Garbaciov a lipsit de la eveniment tot din cauza stării precare de sănătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram