/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ceban cere Companiei „Teleradio Moldova” să difuzeze pe post ședința Parlamentului, dar nu reportaj cu dansuri clasice 

missing
08 iunie 2019, ora 20:59

După ce la postului de televisiune „Moldova 1” a fost azi difuzat un reportaj cu dansuri clasice, în timp ce avea loc ședința Parlamentului, vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban vine cu o adresare către companie și cere ca aceștia să dea pe post „lucruri cu adevărat importante, dar nu ceea ce faceți și toată murdăria care o dați astăzi pe post”.

Mă adresez către Compania „Teleradio Moldova” să dea pe post ceea ce astăzi se întâmplă în Parlament. Să nu încerce să divieze subiectele sau să abunde tot felul de specialiști pe care i-a chemat acuma, și spală oasele toturor apropo. Sunteți o companie de stat, o companie publică. Vă rugăm foarte mult să reveniți în albia normalității și să reflectați ceea ce cu adevărat astăzi în Parlamentul Republicii Moldova, pentru că sunt lucruri cu adevărat importante, dar nu ceea ce faceți și toată murdăria care o dați astăzi pe post”, a spus vicepreședintele Parlamentului, Ion Ceban.

Compania de stat, Teleradio Moldova (TRM) a ignorat să difuzeze ședința de astăzi a Parlamentului. În timp ce deputații au votat speakerul Legislativului și Biroul Permanent al Parlamentului, la postul de televiziune „Moldova 1” este difuzat un reportaj cu dansuri clasice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram