/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Vlad Plahotniuc s-ar fi întâlnit cu Dmitrii Kozak în biroul lui Igor Dodon de la Președinție

missing
08 iunie 2019, ora 17:16

Președintele PD, Vlad Plahotniuc, s-ar fi întâlnit cu vicepremierul rus Dmitrii Kozak în biroul lui șefului statului Igor Dodon de la Președinție. Despre aceasta a spus Igor Dodon, într-un comentariu pentru reporterii TV8, la Parlament.

Dodon a mai comentat înregistrările video compromițătoare de la sediul PD-ului, unde s-a întâlnit cu Plahotniuc și Iaralov: „Miza este să facă presiuni pe mine. Mi s-a spus din timp că o să fie presiuni. Noi am decis să mergem înainte, încă vor fi multe, e în stilul lor, taie adaugă. El a fost și la Președinție, s-a întâlnit cu Kozak la mine în birou”, a declarat Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram