/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Poarta încuiată, dar corturi instalate în ograda Ministerului Sănătății. Protestatari sunt și la Curtea Constituțională

missing
09 iunie 2019, ora 18:14

După ce aseară și noaptea trecută membrii și susținătorii Partidului Democrat au instalat corturi în fața Ministerului de Interne, în fața Procuraturii Generale și în fața Guvernului, asemenea adăposturi temproare au apărut și în fața Curții Constituționale și în fața Ministerului Sănătății. 

La Ministerul Sănătății corturile sunt instalate chiar în fața ușii, pe scări. Totodată, poarta de la intrarea în curtea instituției este încuiată.

Cristina Stratulat, reprezentantă a serviciului de presă al ministerului, a declarat pentru TV8 că nu cunoaște despre protestatari pentru că e zi liberă și nu este la muncă. Totuși, Cristina Stratulat ne-a promis că se va informa și va reveni cu un apel.

La Curtea Constituțională oamenii spun că își doresc alegeri anticipate și le plac hotărârile și avizele Curții din ultimele două zile. „Noi așteptăm și vrem anticipate. Vrem o schimbare oarecare”, spune o protestatară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram