Reportera TV8.md Daniela Cuțu a fost gonită de un protestatar, în apropiere de clădirea Guvernului. Aceasta s-a apropiat de un grup de manifestanți, care își împărțeau sticle cu apă, după finalizarea manifestației organizată de PDM, și i-a luat la întrebări. 

„De ce ați venit aici?”

„Ca să te vedem pe tine ce frumoasă ești…”

Unul dintre protestatari a spus că a venit la un concert.

„Ăștia-s a lui Maia Sandu, a lui Năstase…”, a spus una dintre manifestante, referindu-se la reportera noastră.

Ulterior, unul dintre protestatari a început să o preseze pe reportera noastră să filmeze și să se ducă de aici. La un moment dat acesta sa răstit la ea: „Du-te, uăi, sau tu nu înțelegi?!”, iar când Daniela a închis telefonul acesta a stropit-o cu apă.


Vezi și:

Echipa TV8, agresată în timpul protestului! Un manifestant a bruscat-o pe o colegă, iar altul și-a stins țigara în microfonul TV8

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!