/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Mesaj de la Departamentul de Stat al SUA: „Voința poporului moldovenesc, exprimată în alegerile din 24 februarie, trebuie respectată”

missing
10 iunie 2019, ora 01:49

Reprezentanții Departamentului de Stat al SUA au venit, de asemenea, cu un mesaj referitor la situația politică din Republica Moldova. Poziția instituției este că partidele care au acces în Parlamentul Republicii Moldova trebuie să manifeste reținere și să ajungă la un consens.

„Alegerile parlamentare din 24 februarie au fost competitive și au respectat drepturile fundamentale. Voința poporului moldovenesc exprimată în acele alegeri trebuie respectată fără amestec. Asigurarea unui viitor prosper și democratic pentru Moldova și cetățenii ei este un obiectiv comun pe care Statele Unite vor continua să-l susțină”, se menționează în declarația publicată pe pagina Departamentului de Stat al SUA.

Vezi și:

O nouă declarație din extern! OSCE îndeamnă actorii politici din Moldova la dialog pașnic și respectarea statului de drept

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram