/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

PD învinuit de falsificare! Doi primari nu au semnat declarațiile prin care nu este recunoscut Guvernul Sandu

missing
11 iunie 2019, ora 17:11

Reprezentanții Partidului Democrat sunt bănuiți că au falsificat mai multe semnături care au apărut pe declarațiile emise de aleșii locali care nu susțin Guvernul Maiei Sandu. Doi primari din raionul Soroca susțin că nu au semnat aceste declarații.

Primarul comunei Tătărăuca Veche din raionul Soroca, Liviu Raischi, nu se află în Republica Moldova încă din luna mai, fiind în concediu și nu putea semna această declarație, scrie „Observatorul de Nord”, ziarul local din Soroca.

De asemenea, primarul comunei Iarova, Ion Chiriac, a recunoscut că nu a semnat o asemenea declarație pentru susținerea Guvernului Filip. Edilul a aflat întâmplător despre faptul că numele său figurează în listă și a menționat că are o opinie contrarie vizavi de situația politică de la nivel central.

Reporterul ziarului „Observatorul de Nord” l-a întrebat pe primarul Ion Chiriac despre semnătură și pe facebook. Acesta a confirmat și acolo că nu a semnat declarația democraților.

Președintele organizației teritoriale a Partidului Democrat din Soroca, Ghenadie Muntean, a declarat că va verifica aceste fapte la cei care au colectat semnăturile și va reveni cu o reacție.

Amintim că mai mulți aleși locali din diferite raione au semnat declarații prin care îi numesc trădători pe Maia Sandu, Andrei Năstase și Igor Dodon, după ce a fost formată o majoritate parlamentară între socialiști și deputații Blocului ACUM. De asemenea, aceștia anunță că nu recunosc noul Guvern al Maiei Sandu.

Declarații pe bandă rulantă, semnate de aleșii locali ai PD care nu recunosc noul Guvern

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram