Declarațiile președintelui Igor Dodon, făcute după ședința Consiliului Suprem de Securitate, precum că din Republica Moldova s-ar scoate bani, au fost calificate de reprezentanții PDM-ului ca „scenarii inventate”. 

„Este trist și nu vrem să zâmbim la astfel de glume. El (n.r. Igor Dodon) nu încearcă decât să fie conflictual, sa inventeze scenarii. Domnul Dodon gândește pe măsura stricăciunii în care s-a pomenit, cu gândul la bani. L-ați văzut în spoturi video, îl vedeți acum, mă tem să nu se transforme într-o obsesie”, a spus azi Vladimir Cebotari, vicepreședinte al PDM.

Președintele Igor Dodon a declarat astăzi, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, că există informații precum că în anumite instituții de stat se distrug probe cu privire la jaful bancar și că din țară s-ar mai scoate mijloace bănești. Membrii CSS au cerut informații de la mai multe instituții de stat la acest subiect.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!