/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Un nou complex locativ, realizat după un proiect unic în Moldova, a fost lansat la Chișinău (P*)

missing
11 iunie 2019, ora 18:45

Amplasat într-o zonă liniștită din sectorul Râșcani, nu departe de centrul capitalei, complexul locativ „Circului” te cucerește prin originalitate și calitate. Complexul are ieșiri la 3 artere principale ale orașului: bulevаrdul Renașterii, Calea Moșilor și Calea Orheiului. Complexul a fost lansat oficial, zilele trecute, cu un concert grandios și o tombolă cu multe premii speciale.

VIOREL GODEA, DIRECTORUL GENERAL AL COMPANIEI „LAGMAR IMPEX”: „Am inițiat acest proiect doi ani și jumătate în urmă, un proiect curajos. Este un proiect ambițios, și noi am încercat să-l ducem la bun sfârșit și am asigurat. Noi am asigurat 70% din locatari să dețină câte un loc de parcare”.

În acest complex, clienții au putut cumpăra apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Complexul dispune de o parcare subterană cu două nivele și o capacitate de 450 locuri, dar și garaje la parter.

ADRIAN BALMUȘ, DIRECTOR FINANCIAR „LAGMAR IMPEX”: „Compania Lagmar este la al 14-lea său proiect, toate fiind finalizate calificativ”.

Proiectul complexului este unicul de acest fel în țara noastră, având o structură inedită a construcției. Fațada blocurilor este izolată termică, iar fiecare apartament este dotat cu încălzire autonomă. Locatarii beneficiază ascensoare silențioase de ultima generație.

ALEXANDRU SAVA, ARHITECTUL „COMPLEXULUI CIRCULUI”: „Ne-am propus ca prin arhitectura dată să ieșim din tipare, să fie un pic altfel. Este un loc foarte sigur, chiar dacă este amplasat la o altitudine mai înaltă, dar este foarte sigur”.

Cu o panoramă extraordinară, complexul are 5 blocuri a câte 10-14 etaje. La parter vor fi spații comerciale. Pe teritoriul complexului sunt mai multe terenuri de joacă moderne, un havuz muzical, două alei și o parcare subterană cu 2 nivele, pentru a evita aglomerările. Familia Moisei are doi copii și se va muta curând în noul apartament din acest complex.

„Foarte frumos, cel mai frumos mi se pare din tot orașul, acest complex”.

Și acest domn a venit la lansarea complexului, pentru a lua cheile de la apartamentul fiicei care va locui în doar câteva luni în unul din blocuri.

„E foarte bun, e foarte frumos. Pentru ziua de azi, e bun. E pentru fiica, fiica nu este în Moldova. Undeva prin iulie o să vină și ei”.

„E foarte frumos, e ceva nou, ceva ieșit din comun. Până acum nu s-a făcut așa. E foarte frumos. Îmi place tot”.

„Am mai procurat de la Lagmar și au prețuri accesibile”.

Totodată, compania Lagmar va transmite cu titlu gratuit 10 apartamente Primăriei municipiului Chișinău, pentru a fi repartizate ulterior persoanelor social vulnerabile. În acest complex au mai rămas doar două apartamente de vânzare din cele 700 construite.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram