„Da, sunt polițist; da, am credit, dar după câte știu, sunt apolitic. Vreți, dați-mă afară; vreți, eliberați-mă; vreți, creați-mi dosare penale, căci de asta sunteți în stare, dar eu nu recunosc și nu mă supun vechiului Guvern. Acceptați pierderea la fel cum și eu îmi asum riscurile de a fi eliberat de voi, apropo ilegal”, este mesajul unui tânăr polițist de frontieră de la Ungheni, Dan Ușurelu.

Acesta spune că are 22 de ani și vrea să muncească și să rămână acasă: „Nu vreau să plec peste hotare, deși spre asta tind, mi-ați mărit salariul ??? Nu, nu cred, căci mi-ați tăiat din alte părți. Uitați-vă cât achit gazda, comunale, mâncare etc. și cu cât rămân să supraviețuiesc. Eu vreau să-mi creez familie acasă, nu peste hotare, eu vreau să am copii, dar nu îmi reușește, prea mult mă costă…”, a mai scris tânărul.

Aseară un grup de angajați ai Inspectoratului General de Poliție al Ministerului de Interne au anunțat că recunosc Guvernul Sandu și și-au îndemnat și alți colegi să facă la fel. Azi-dimineață, când au mers la muncă, la sediul direcției INI unde aceștia lucrează erau mascați. Polițiștii au fost suspendați din funcții, după ce pe numele lor s-a pornit o anchetă de serviciu din motiv că și-au exprimat public viziunile politice, potrivit IGP.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!