/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Maia Sandu și-a numit consilierul pentru politică externă

missing
19 iunie 2019, ora 09:11

Șefa Cabinetului de miniștri a început să-și formeze echipa guvernamentală. Vladislav Kulminski a fost numit consilier al Maiei Sandu pentru politica externă .

Vladislav Kulminski a precizat pentru TV8 că se discuta mai demult despre posibilitatea ocupării acestei funcții în echipa Maiei Sandu, dar a primit oferta de angajare la sfârșitul săptămânii trecute.

Consilierul își va începe munca la Guvern de luni, 24 iunie.

„Este momentul crucial pentru reforme, pentru curățirea sistemului guvernamental. Și am acceptat această funcție cu cea mai mare plăcere. Vreau să contribui cu experiența și cunoștințele mele la această mare cauză”, a spus Kulminski.

Consilierul prim-ministrei pentru politică externă urmează să întărească relațiile de colaborare cu donatorii străini, va lucra la proiecte de dezvoltare și planificare strategică și se va ocupa inclusiv de comunicarea cu partidele politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram